Lichtplan huis Oplossing | LED Verlichting | Verlichtings Toepassingen
16893
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16893,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Goede Verlichting

Top kwaliteit, betaalbaar

Goede verlichting: het perfecte lichtplan

Goede verlichting is het resultaat van een perfect lichtplan. In een lichtplan komt samen hoe uw werk- en/of leefruimte het beste kan worden verlicht. Een LED lichtplan is er voor zowel nieuwbouw als een bestaande project. Ook zonder verbouwing is een lichtplan van grote waarde. Wij maken ook lichtplannen in bestaande projecten met (deels) uw bestaande verlichting.

Wij ontwerpen verschillende types LED lichtplannen. Dit kan een lichtplan zijn voor één werk- of leefruimte of voor groter project.

Een lichtplan is een eenmalige investering en het levert een duurzame waardevermeerdering op. Ter indicatie, de kosten voor een LED lichtplan voor een leefruimte tot 75 m2 bedraagt € 275,–. Waar wacht u op? Ontdek hoe uw leefcomfort in elke werk- en leefruimte er duurzaam op vooruit gaat.

woonkamer

woonkamer

Wij ontwerpen de perfecte lichtambiance voor uw woonkamer. Dit is de plek waar u voor een belangrijk deel leeft en dat verdient de juiste lichtsfeer voor elke gelegenheid.

Keuken

Keuken

De keuken is vandaag de dag meer dan een ruimte waar wij maaltijden bereiden. Veel keukens dienen steeds vaker als cozy hangplek waar we een lekker drankje nuttigen en de dag verwerken. Dit vraagt om een goede afstemming tussen functioneel licht en sfeerlicht.

Slaapkamer

Slaapkamer

In een goed bed slaapt u als een roos. Met de juiste verlichting slaapt u ook nog eens vredig. Want goede slaapkamer verlichting straalt op elk moment vredigheid uit.

Badkamer

Badkamer

De badkamer is een prachtige ruimte waar functionaliteit en design op natuurlijke wijze kunnen samen komen. Wij laten uw badkamer een sfeer ademen die u van de wellness kent, maar dan energiebewust belicht.

Tuin

Tuin

Het buitenleven boeit ons en de tuin is een prachtige plek daarvoor. Wij maken lichtontwerpen die elk jaargetijde doorstaan. Ons lichtplan zal uw tuin elk moment betoveren. Of nu de lente of de herfst aanstaande is.

Hal

Hal

Steeds meer is de hal, al dan niet in open verbinding met de woonkamer, de plek  waar u indruk wilt maken. Het is daarom ontzettend belangrijk om de juiste lichtbronnen te kiezen. Een goed lichtplan is de basis.


LICHTPLAN WOONKAMER

Omschrijving: Modern? Scandinavisch? Meer klassiek of een mix van woonstijlen in uw woonkamer? De woonkamer kent vele functies en minstens zoveel lichttoepassingen. TV kijken? Of lezen? Het is maar net wat u graag in de woonkamer doet wat bepaalt welke verlichting daarbij aansluit. Ons team begeleidt u graag hierbij.

In onderstaand aanvraagformulier ziet u dat wij rekening houden met uw persoonlijke voorkeuren.

LICHTPLAN KEUKEN

Omschrijving:   Een mooie keuken is iets om erg trots op zijn. Op alle mogelijke manieren moet dat ook te zien zijn en worden beleefd. Wij ontwerpen lichtplannen die uw functionele ervaring in de keuken uitstekend combineren met een prachtige presentatie van de keuken. Voor elke gelegenheid en op elk moment dat het u uitkomt kiest u de lichtambiance die u het liefst wenst. Lange avonden toeven in de keuken met de juiste lichtsfeer is dan een ultieme ervaring van thuiskomen en bijkomen.

In onderstaand aanvraagformulier ziet u dat wij rekening houden met uw persoonlijke voorkeuren.

LICHTPLAN SLAAPKAMER

Omschrijving:  Slaapkamerverlichting kan variëren van strikt functioneel tot weelderig. Ook de keuze voor een meer gedimde lichtsfeer of juist meer uitbundig is een persoonlijke keuze. En bij voorkeur is de verlichting ook afgestemd op de slaapkamerinrichting. Welk stijlvoorkeur u ook heeft, met onze lichtplannen kunt u vele kanten op.

In onderstaand aanvraagformulier ziet u dat wij rekening houden met uw persoonlijke voorkeuren.

LICHTPLAN BADKAMER

Omschrijving:   Plafondarmaturen zijn gemeengoed in de meeste badkamers en daar hoeft helemaal niets mis mee te zijn. Echter, er is zoveel meer mogelijk in de badkamer om tot een goede afstemming te komen tussen functioneel licht en sfeerlicht. Onze lichtadviseurs ontwerpen uiteenlopende persoonlijke lichtplannen, passend voor uw specifieke badkamer.

In onderstaand aanvraagformulier ziet u dat wij rekening houden met uw persoonlijke voorkeuren.

LICHTPLAN TUIN

Omschrijving:   Hoe maak je de tuin sfeervol als de avond valt en de zon ondergaat? Deze vraag houdt iedere liefhebber van het tuinleven bezig. De tuin is voor onze ontwerpers een geweldige leefruimte en de grootste uitdaging is om de tuin haar levendige, sfeervolle karakter te laten behouden. U begrijpt, wij ontwerpen alleen lichtplannen die in dienst staan van uw tuin, op elk moment van de dag.

In onderstaand aanvraagformulier ziet u dat wij rekening houden met uw persoonlijke voorkeuren.

LICHTPLAN HAL

Omschrijving:   Spannende wandspotjes? Of toch die kroonluchter waarvan u twijfelt of dit wel mooi zal staan? De hal is net zo veelzijdig als u wenst. In onze lichtplannen houden wij er rekening mee dat de hal de eerste indruk is van uw woning.

In onderstaand aanvraagformulier ziet u dat wij rekening houden met uw persoonlijke voorkeuren.

Doe een vrijblijvende aanvraag

Wilt u ontdekken of een lichtplan ook in uw situatie de beste oplossing is? Start dan met het invullen van ons geheel vrijblijvende aanvraagformulier.

We nemen vervolgens contact met u op om uw voorkeuren en vragen te bespreken. Bent u overtuigd én voelt u een klik met onze aanpak? Dan maken we de opdracht definitief en gaan vervolgens aan de slag met het ontwerpen van uw persoonlijke lichtplan. 

Wij maken een esthetisch LED lichtplan waar uw voorkeuren leiden tot een gebalanceerd lichtplan ontwerp, passend in uw interieur. Wij maken een efficiënt lichtplan waar uw voorkeuren worden afgestemd op de meest recente en energie zuinige lichtbronnen.Wij maken een technisch lichtplan als leidraad voor de installatie van de lichtbronnen.

U kunt meerdere bestanden tegelijk selecteren

LICHTPLAN NEDERLAND – DE BETAALBARE OPLOSSING VOOR UW LICHTSFEER

   • U geeft uw interieurstijl(en) aan ons door
   • U geeft uw lichtbron voorkeuren aan
  • U bepaalt uw budget

   • Wij ontwerpen uw persoonlijk lichtplan:
   • Wij stellen een esthetisch lichtplan op
   • Wij stellen een effectief en efficiënt lichtplan op
  • Wij stellen een technisch lichtplan op met leidraad voor de installateur

   • U kiest zelf uw installateur
   • Onze lichtplannen zijn door de meeste installateurs prima uit te voeren
   • Bij elk lichtplan zullen wij aangeven wat u van de installateur verwacht voor het gewenste resultaat
  • U bepaalt zelf wanneer de installatie u het beste uitkomt

   • 100% genieten van de realisering van:
  • UW PERSOONLIJK OP MAAT ONTWORPEN LICHTPLAN

REEDS EEN IDEE? WIJ ZIJN ER OM U TE BEGELEIDEN

BIJ DE REALISATIE VAN UW LICHTPLAN.