Ik ga verbouwen, start met licht! - Lichtplan Nederland
17608
post-template-default,single,single-post,postid-17608,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

Ik ga verbouwen, start met licht!

q

Ik ga verbouwen, start met licht!

U gaat verbouwen en natuurlijk is het de vraag of u de badkamer, de keuken of de gehele woning gaat verbouwen. En komt er wel of geen vloerverwarming als u toch bezig bent met een nieuwe vloer. U heeft reeds ideeën over de inrichting na de verbouwing. We vinden mooie verlichting ontzettend belangrijk maar bij de aanvang van een verbouwing is dat niet het eerste waar we aan denken.

Voorafgaand aan de verbouwing rekening houden met uw verlichting scheelt tijd, extra verbouwingen en ook geld.

Het zit als volgt: voorafgaand aan de verbouwing rekening houden met uw verlichting scheelt tijd, extra verbouwingen en ook geld. U moet er niet aan denken om een wand opnieuw open te breken of achteraf het gehele plafond te verlagen. Net zoals u de verbouwing van uw badkamer of keuken vooraf plant, is het wenselijk om dit eveneens voor uw verlichting te doen.

Uw winst zit hem niet alleen in termen van geld, tijd en inspanning. Het brengt de uitkomst van uw verbouwing ook veel beter in balans. Immers, u bent trots op het resultaat van uw verbouwing en dat mag goed worden gezien en worden belicht! Voor een impressie, klik hier.

Geen reactie's

Geef een reactie