Ik hou van donkere kleuren, maar hoe krijg ik mijn woning licht en ruimtelijk? - Lichtplan Nederland
17605
post-template-default,single,single-post,postid-17605,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

Ik hou van donkere kleuren, maar hoe krijg ik mijn woning licht en ruimtelijk?

qode interactive strata

Ik hou van donkere kleuren, maar hoe krijg ik mijn woning licht en ruimtelijk?

Wilt u een woning die licht en ruimtelijk aanvoelt, dan luidt veelal het advies: Kies voor lichte kleuren. Klinkt leuk, maar zoveel mensen zoveel voorkeuren en persoonlijke wensen. En wat nu te doen als u zelf een voorkeur heeft voor donkere kleuren in uw woning? Dat kunt u toch niet zomaar negeren om maar te kunnen voldoen aan een woning die ruimtelijk en licht aanvoelt?

Nee, u kunt uw voorkeur voor donkere kleuren prima hebben en er zijn prachtige oplossingen waarbij uw woning licht en ruimtelijk aanvoelt met donkere kleuren. Uw puzzel is vooral hoe tot een goede afstemming ervan te komen. Dat leg ik u hierna uit.

Er zijn prachtige oplossingen waarbij uw woning licht en ruimtelijk aanvoelt met donkere kleuren.

Elke leefruimte komt tot leven als de verlichting uw persoonlijke wensen ondersteunt. Het is een persoonlijke aangelegenheid wat u onder een lichte en ruimtelijke woonkamer verstaat. U zult daar zelf meer tijd doorbrengen dan elke bezoeker die u ontvangen zult. De oplossing zit dus vooral in het behouden van basislicht en praktisch licht en de sfeerverlichting daar zodanig op afgestemd te krijgen dat uw leefruimte op de juiste plekken belicht wordt en ruimtelijk gaat aanvoelen. Op onze website treft u meer impressies aan waarin wij leefruimtes met donkere kleuren prima licht en ruimtelijk houden.

Geen reactie's

Geef een reactie