Lichtplan Nederland - Inbouwspots opbouwspots | Sfeer Verlichting
16877
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16877,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Lichtplan Nederland

Een lichtplan zorgt dat uw comfort erop vooruit gaat

LICHTPLAN NEDERLAND IN 4 STAPPEN

ONAFHANKELIJK

Wij zijn het onafhankelijke lichtadviesbureau met persoonlijk lichtadvies voor elke project. Wij zijn niet gebonden aan enig winkelketen, leverancier noch importeur.

BETAALBAAR

Wij ontwerpen betaalbare lichtplannen. Lichtplannen met de uitstraling die u vaak ziet in hotels, grote kantoren en dure woningen.

UP 2 DATE

Ons team van lichtadviseurs is bekend met alle facetten en ontwikkelingen van licht.

KORTOM

Wij leveren u een esthetisch en technisch lichtplan. U bepaalt zelf wie het lichtplan uitvoert. U bepaalt welk budget u wenst uit te geven aan uw verlichting.

WAT IS EEN LICHTPLAN?

In een lichtplan  komt samen hoe uw werk- en/of leefruimte het beste kan worden verlicht. Lichtplan Nederland kiest ervoor om uw LED lichtplan samen te stellen aan de hand van 3 componenten, te weten:

 • Een esthetisch lichtplan waar uw voorkeuren leiden tot een gebalanceerd LED lichtplan ontwerp, Sfeer verlichting passend in uw interieur;
 • Een efficiënt lichtplan waar uw voorkeuren worden afgestemd op de meest recente en energie zuinige lichtbronnen;
 • Een technisch lichtplan als leidraad voor de installatie van de lichtbronnen.
lichtplan
Home Lichtplan Nederland Lichtadvies Bureau

LICHT & GEZONDHEID

Daglicht heeft een positieve invloed op onze gemoedstoestand en dat merken we vooral goed als we ermee wakker worden. Wakker worden met daglicht vinden we fijner dan wakker worden in het donker.

Ook binnenverlichting heeft een grote invloed op onze gezondheid. Met de huidige technologie op het gebied van verlichting zijn talloze gezonde keuzes te maken. Daarom is goede binnenverlichting een basisbehoefte dat bijdraagt aan een goede gezondheid.

LICHTPLAN OPBOUW

Elk project, waar wij aan werken, zal goed verlicht zijn.

 • ONS LICHTPLAN: EEN ESTHETISCH PLAN

  Wij maken een esthetisch lichtplan waar uw voorkeuren leiden tot een gebalanceerd LED lichtplan ontwerp, Sfeer verlichting passend in uw interieur.

 • ONS LICHTPLAN: EEN EFFICIËNT PLAN

  Wij maken een efficiënt lichtplan waar uw voorkeuren worden afgestemd op de meest recente en energie zuinige lichtbronnen.

 • ONS LICHTPLAN: EEN TECHNISCH LICHTPLAN

  Wij maken een technisch lichtplan als leidraad voor de installatie van de lichtbronnen.

REEDS EEN IDEE? WIJ ZIJN ER OM U TE BEGELEIDEN

BIJ DE REALISATIE VAN UW LICHTPLAN.