Portfolio - Lichtplan Nederland
16889
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16889,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Portfolio

Lichtplan Nederland

BRENGT GOED LICHT TOT LEVEN

Light solutions

PORTFOLIO DRENTHE

Dit lichtplan hebben wij opgeleverd voor een gezin, woonachtig in Drenthe. Ze hebben een persoonlijke voorkeur voor een moderne ambiance in een Scandinavische sfeer. Het betrof een lichtplan voor de gehele woning, met uitzondering van de tuin. U ziet hier een impressie van het resultaat van ons lichtplan.

Onafhankelijk Lichtontwerp Bureau

PORTFOLIO FRIESLAND

Dit lichtplan hebben wij opgeleverd voor een echtpaar, woonachtig in Friesland. Ze hebben een persoonlijke voorkeur voor een vintage ambiance in een landelijke sfeer. Er is een lichtplan ontwikkeld voor de woonkamer, keuken en slaapkamer. U ziet hier een impressie van het resultaat van ons lichtplan.

Onafhankelijk Lichtontwerp Bureau

PORTFOLIO GENT (BE)

Dit lichtplan hebben wij opgeleverd voor een opdrachtgever, woonachtig in Gent (BE). Deze heeft een persoonlijke voorkeur voor een design interieur. Onder meer de woonkamer, de slaapkamer en ruime leefkeuken zijn in het lichtplan opgenomen. U ziet hier een impressie van het resultaat van ons lichtplan.

Lichtplan Nederland is het onafhankelijk bureau voor lichtontwerpen. Onze expertise is het maken van haalbare en betaalbare lichtplannen. Bekijk hier ons werk.

UITGELICHT PROJECT

LICHTPLAN WONING ROTTERDAM

LICHTPLAN WONING ROTTERDAM

Elke maand lichten wij een project uit waarvoor wij het lichtplan hebben ontworpen. Ditmaal betreft het een woning in Rotterdam die onlangs is opgeleverd.

LICHTPLAN KOOKEILAND

LICHTPLAN KEUKEN

LICHTPLAN WOONKAMER

IMPRESSIES BEKIJKEN

In elke woning, waar wij aan werken, zal er goed licht zijn.

REEDS EEN IDEE? WIJ ZIJN ER OM U TE BEGELEIDEN

BIJ DE REALISATIE VAN UW LICHTPLAN.