Winterdepressie? Sombere wintermaanden? Pak uw binnenhuisverlichting aan en fleur op! - Lichtplan Nederland
17505
post-template-default,single,single-post,postid-17505,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

Winterdepressie? Sombere wintermaanden? Pak uw binnenhuisverlichting aan en fleur op!

Inbouwspots opbouwspots

Winterdepressie? Sombere wintermaanden? Pak uw binnenhuisverlichting aan en fleur op!

Het is nog nacht als we opstaan en het is nacht voordat we aan het avondeten beginnen. De wintermaanden zijn elk jaar wel te voorspellen. Winterse dagen staan voor minder zonuren en minder daglicht. En wij mensen fleuren toch juist op van daglicht en zon. Het laatste wat u wenst is dat dit in eigen huis sprake is van weinig licht. Of erger; dat u het verschil niet opmerkt tussen het winterse buitenweer en uw verlichting thuis.

Voor u het weet heeft u te maken met de zogenoemde winterdepressie: vermoeidheid, lusteloosheid en weerzin bepalen uw dagelijks humeur en u moet zichzelf door de dag heen sleuren. Invloed op de weersomstandigheden buiten heeft u niet. Maar u heeft wel invloed op uw verlichting binnen. U kunt namelijk investeren in uw binnenhuisverlichting!

Invloed op de weersomstandigheden buiten heeft u niet. Maar u heeft wel invloed op uw verlichting binnen.

Maar hoe moet dat dan? Om te beginnen kent verlichting in een woning minstens drie soorten functies, te weten basisverlichting, praktische verlichting en sfeer verlichting (accentverlichting en decoratieve verlichting). In elke woning waar licht brand is basis verlichting aanwezig en veelal ook praktische verlichting. Denk aan een leeslampje of spots die uw aanrechtblad verlichten. Maar om meer in licht in huis te ervaren heeft u behoefte aan licht wat de sfeer ten goede komt, oftewel: Uw adviesvraag en zoektocht ter bestrijding van uw winterdepressie is het creëren van een lichtsfeer die deze depressie tegengaat. Indien u meer wilt weten, klik dan hier.

Geen reactie's

Geef een reactie